🔖 De prijs van de puppy boeken

Vergelijk de prijs van één puppyboek eens met de kosten van een zak hondenvoer, een dagelijkse noodzaak voor elke hond.

Of neem bijvoorbeeld de prijs van een hondenbench, een investering die bijna iedere trotse puppy-eigenaar maakt. En dan hebben we het nog niet eens over de overige kosten...

Wat denk je van de kosten voor een dierenartsconsult (20 tot 50 euro), chippen (18 tot 50 euro), inenten (20 tot 45 euro), ontwormen (10 tot 20 euro), ontvlooien (15 tot 50 euro), steriliseren (400 tot 660 euro), hondenvoer (25 tot 70 euro), hondenbelasting (0 - 11 euro), kosten voor training (20 - 150 euro), hondenverzekering (17 tot 40 euro), en een uitlaatservice per keer (10 tot 25 euro)?

Je ziet al snel dat je jaarlijks tussen de 600 en 1.200 euro aan je hond kunt uitgeven.

Ter vergelijking, ik heb in samenwerking met 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten een reeks van vier puppyboeken ontwikkeld.

Deze vier boeken bieden je een gedetailleerde gids voor het opvoeden van je puppy.

Bovendien krijg je bij je bestelling ook nog eens allerlei leuke cadeaus!

Zeg vaarwel tegen onzekerheid en twijfels! De meeste mensen kiezen ervoor om het complete pakket van vier boeken te kopen als voorbereiding op de komst van hun pup.

Maar als je al een oudere pup hebt en je worstelt met een specifiek probleem, zoals bijtgedrag, dan heb je ook de mogelijkheid om slechts één boek aan te schaffen. Bestel nu meteen!

Je ontvangt de e-boeken en luisterboeken direct, zodat je meteen kunt beginnen met lezen en/of luisteren. De fysieke boeken zullen binnen 1-2 werkdagen worden geleverd.

← Bekijk alle veel gestelde vragen

IK HELP JE GRAAG VERDER!

Veelgestelde vragen

Kun je jouw vraag en antwoord niet vinden? Stuur dan een e-mail naar info@puppygroep.nl.