Reviews

Based on 725 reviews
82%
(596)
13%
(94)
2%
(18)
1%
(8)
1%
(9)
Wat een verrijking!

Wij zijn begonnen met het opvoeden van een Pomeriaanse pup. We bekeken veel video`s op youtube en lazen diverse vlogs van mensen. Op een gegeven moment kwam ik teveel tegenstrijdigheden tegen in alle informatie. Ik bleef hangen bij de video`s van Robbin. Ik kocht de 4 boeken en we zijn positief verrast. De adviezen en theorieën die in de boeken staan zijn fris en modern. Er worden geen wetten opgelegd maar Robbin en de experts geven een breed spectrum van advies waarbinnen je kan kiezen wat voor jouw pup nodig is.
Ik dacht veel te weten, maar de boeken hebben me, vooral qua zindelijkheid, erg geholpen. We hanteren het puppyschema nu al 4 weken en het werkt enorm goed. We zitten nu midden in de benchtraining en ik geloof dat onze pup dat ook helemaal goed gaat doen. Deze boeken kan ik absoluut aanraden, ook de live stream is erg fijn.

Puppy boeken

Ik heb al de 4 puppy boeken besteld. In elk boek staat op een duidelijke manier beschreven hoe te handelen of om te gaan met. Met regelmaat pak ik er een boek bij om even weer door te lezen als ik ergens tegen aan loop Ik ben er erg blij mee dat ik ze gekocht heb.

T
4 puppy ebooks (complete set)
Thea de Ruiter-Zomer
Puppyboeken e-book

Heel makkelijk uitgelegd. Verder geen poespas, en de benchtraining werkte super goed. Ook als mijn pup oververmoeid is, even verplicht een slaapje doen en hij geeft geen kik. Ik beveel deze boeken echt aan.

Interessante boeken

Ik heb veel opgestoken van de boeken. Ze lezen vlot en zijn makkelijk te raadplegen wanneer je ergens tegenaan botst.

Zeer goede en gedetailleerde boeken

Zeer goede en gedetailleerde boeken.
Na bestelling de boeken met 2 dagen geleverd.
het gaat om de volgende boeken:
ALLEEN LATEN,
ZINDELIJK MAKEN,
BENCH TRAINING,
BIJTEN AFLEREN.
De onderwerpen zijn zeer leerzaam met veel tips hoe het wel en niet moet.
Heb zelf altijd al honden gehad maar nooit vanaf puppy.
Na het lezen van de handboeken was ik een stuk wijzer geworden hoe te handelen bij een pup, heel wat anders als een al wat oudere hond.
Ga zo door met deze soort handboeken, TOP.

Puppy eboeken

Duidelijk geschreven. Goede tips.

Super handig!!

Deze boeken zijn echt super handig bij de voorbereiding op de komst van onze pup. Eigenlijk echt onmisbaar! Heel blij mee :-)

Fijne en duidelijke boekjes

Hele duidelijke uitleg waar we veel aan hebben met onze pup. Echter mis ik wel een beetje de info als de pup wat ouder is/wordt. Maar erg tevreden.

4 fysieke Puppie boeken

Leuke leerzame boeken, mooie korte uitleg waar je heel aan hebt. Alles uit de boekje toegepast met soms een kleine persoonlijke twist er aan gegeven. Voordat we naar puppy cursus gingen hadden we al een behoorlijke basis.
Zeker aan te rade om ze aan te schaffen.

Boeken boven verwachting

Ik vond de boeken heel handig om in huis te hebben voordat ik mijn puppy ging halen. Heb veel en zal nog meer van ze gaan leren hoe met mijn puppy om te gaan. Top

Goede tips

Met deze stap voor stap handleiding kan mijn pup van 12 weken al eventjes rustig in de bench alleen blijven! Een aanrader...

Nuttig

De boeken zijn erg nuttig, de vele tips zijn zeker te gebruiken. Vooral de puppy belonen als hij iets positiefs doet en negeren als hij iets fout doet is een zeer nuttige tip.

Helpvolle boeken ter ondersteuning van de puppy periode

Ik heb alle 4 de boeken besteld en gelezen ter voorbereiding. Ik ben er erg blij mee, met name met het puppy schema uit het zindelijk maken boek. Ik kijk nog regelmatig in de boeken op basis van 'problemen' die ik ervaar met de pup voor hoe ik er mee om moet gaan.

Bijna 5 sterren…..

Beste Robbin, omdat ik voorheen wel honden heb gehad, maar mijn meest recente puppy-ervaring 18 jaar geleden was (hond is vorig jaar overleden) heb ik jouw boeken aangeschaft. Ze helpen ons erg goed. We hopen dat onze pup (een ruwharige teckel) nu op zal groeien tot een heel prettige kameraad voor ons nu we beiden met pensioen zijn.
We hebben zowel de e-boeken als de luister-boeken. Even over de luisterboeken: Het afluisteren is erg prettig voor als we onderweg zijn. We begrijpen wel dat je krediet moet geven aan ieder die heeft meegewerkt en dat mensen moeten weten dat er auteursrecht van kracht is. Maar zou dat niet kunnen aan het eind van het boek? Het is onderweg nl heel hinderlijk om dit steeds te moeten afluisteren en je kunt terwijl je rijdt niet even doorspoelen! Dan zou het wat mij betreft een 5-sterren ervaring zijn! :-)Heel veel succes verder! Els van Weelie

Super goede boeken!

Ik heb de boeken pas aangeschaft nadat ik mijn puppie in huis had, maar achteraf had ik het veel eerder moeten doen. Je bent goed voorbereid op de komst van de pup en geeft je veel informatie over eventuele problemen waar je met je pup tegenaan kunt lopen.

Een aanrader!

Topboek

Ik heb enorm veel baat gehad met het boek puppy bijten afleren.
Het gaat nu stukken beter met onze 5 maanden oude labrador.

Fijn boek

Ik heb het boek ‘puppy alleen laten handboek’ gekocht. Er staat heel veel nuttige informatie in waar we veel aan hebben gehad.

Puppy handboeken

De 4 puppy handboeken helpen ons enorm bij de socialisatie en opvoeding, bijten afleren en zindelijk maken! Ook de benchtrainig is enorm belangrijk voor de noodzakelijke rust voor de pup en voor jouwzelf!
Zeer aanbevolen!!
Henri

Duidelijk en handig stappenplan.

Wij hebben alle 4 de puppy boeken, zowel de boekjes als de luisterboeken. Zo heeft iedereen in ons gezin de juiste informatie. De boekjes geven een duidelijk stappenplan. Ook tips wat te doen als het niet zoals gepland gaat. Voor ons als eerste keer puppy opvoeders een must. Fijn ook dat ze eerlijk zijn over waar de meningen van experts verdeeld zijn. Zo kunnen wij zelf een weloverwogen keuzes maken. So far so good!

Zindelijk

Wat heb ik veel aan het boek zindelijk maken gehad.
We hebben onze Pup nu 1,5 week en ze leert snel. Het boek is makkelijk te lezen en de handelingen goed uit te voeren.
Het boek is een aanrader voor iedere puppy bezitter.
Groetjes Kim

Zindelijk maken en alleen thuis blijven.

Ik heb er veel aan gehad om deze boeken te lezen. Het zijn handigen boeken om stapsgewijs je hond te leren om alleen te zijn en om hem zindelijk te maken. Voor iedere puppy eigenaar zinvol en leuk om te lezen!
Zit er aan te denken om de andere twee boeken ook nog te bestellen.

Ideaal als beginner

Ikzelf wou me graag verdiepen in het correct opvoeden van een puppy. Aangezien ik zelf nog nooit een hond thuis had en graag uitkijk naar een kleintje in huis.
Aan de hand van de 4 boeken is het heel duidelijk wat kan en wat net niet. Het is namelijk cruciaal om vanaf de start correcte regels aan te brengen en structuur te brengen.
Ikzelf ben nu ook veel zelfzekerder op een puppy op te voeden.
De boeken zijn ook duidelijk geschreven en niet teveel tekst zodat het nodige weet. Ze staan vol met tips indien het minder gaat. Ik kan deze enkel maar aanraden.

Alle vier de puppy luisterboeken

De boeken zijn een goede leidraad en helpen je uitstekend op weg om leuke, lieve hond op te voeden die goed luistert en daardoor gelukkig kan opgroeien.

Zindelijkheid

Super goed boek. Onze puppy was al snel zindelijk en kunnen met een gerust hart richting werk gaan.

Het ultieme puppy alleen laten handboek

Ik er veel aan gehad om het boek te lezen. Het is een handig boek om stapsgewijs je hond te leren alleen zijn. Voor iedere puppy eigenaar zinvol om te lezen!