Reviews

Based on 604 reviews
82%
(496)
13%
(81)
2%
(14)
1%
(7)
1%
(6)
Zindelijk maken en alleen thuis blijven.

Ik heb er veel aan gehad om deze boeken te lezen. Het zijn handigen boeken om stapsgewijs je hond te leren om alleen te zijn en om hem zindelijk te maken. Voor iedere puppy eigenaar zinvol en leuk om te lezen!
Zit er aan te denken om de andere twee boeken ook nog te bestellen.

Ideaal als beginner

Ikzelf wou me graag verdiepen in het correct opvoeden van een puppy. Aangezien ik zelf nog nooit een hond thuis had en graag uitkijk naar een kleintje in huis.
Aan de hand van de 4 boeken is het heel duidelijk wat kan en wat net niet. Het is namelijk cruciaal om vanaf de start correcte regels aan te brengen en structuur te brengen.
Ikzelf ben nu ook veel zelfzekerder op een puppy op te voeden.
De boeken zijn ook duidelijk geschreven en niet teveel tekst zodat het nodige weet. Ze staan vol met tips indien het minder gaat. Ik kan deze enkel maar aanraden.

Alle vier de puppy luisterboeken

De boeken zijn een goede leidraad en helpen je uitstekend op weg om leuke, lieve hond op te voeden die goed luistert en daardoor gelukkig kan opgroeien.

Zindelijkheid

Super goed boek. Onze puppy was al snel zindelijk en kunnen met een gerust hart richting werk gaan.

Het ultieme puppy alleen laten handboek

Ik er veel aan gehad om het boek te lezen. Het is een handig boek om stapsgewijs je hond te leren alleen zijn. Voor iedere puppy eigenaar zinvol om te lezen!

Alle puppy boeken

Het is onze eerste pup, nadat we de boeken hebben gekocht was hij heel snel zindelijk! Bench training gaat iets beter en het bijten wordt ook makkelijker! We houden nu onze hand stil en dan stop hij echt met bijten!

Het ultieme puppy Bijten Afleren Hjandboek

Ik heb zeker wat gehad aan de tips beschreven in bovenstaande boek. Mijn Koningspoedel pup is nu 4 1/2 maand. Het bijten wordt een stuk minder en ook het dollemans uurtje aan het einde van de dag. Wanneer het toch te dol wordt werkt het uit de kamer lopen het best. Wat nog wel management nodig heeft is het springen naar bezoek. Wanneer mensen de hond compleet negeren of hij zit de eerste 5 minuten in zijn bench bij binnenkomst gaat het een stuk beter en ligt dan vaak binnen 3 minuten gezellig onder de tafel.

Zindelijk maken handboek

Leuk geïllustreerd boek en ook compact uitgelegd
Niet te uitgebreid, to The point👍🏻👍🏻🐾🐾

Gewoon goed!

Ik ben in het bezit van de fysieke- en luisterboeken. Heel fijn om te hebben en geven antwoord op heel veel vragen. Mocht je nog twijfelen de boeken aan te schaffen, gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

Een aanrader

Heb de 4 boeken aangeschaft in ebook vorm , leuk en goed uitgelegd , heb onze Kezzy 11 weken oud, al veel kunnen aan en afleren , echt een aanrader , onze am stafford had een gewoonte om overal in tebijten , door de tips is dit verleden tijd , ook als je een boek aanschaft krijg je toegang tot de fb groep , waar je ook nog ideetjes kan opdoen , ook de vele livestraems zijn heel leerrijk , dus ik heb geen seconde spijt van de aankoop
Custers Ludo
Kezzy ,Am stafford 11 weken

4 e-books plus luisterbooks

Handige naslag boekjes. En fijn om ook naar te luisteren

Top

Voor onze puppy van 13 weken oud aangeschaft. vroeger wel een hond gehad maar om meer te weten te komen deze boeken gekocht! Wij weten nu veel meer over hoe en wat te doen met een puppy en onze pup reageert super goed op alle tips! Ook heel blij het stukje over kinderen en honden. Alles samen gelezen met onze dochter en dit gaat daardoor ook heel goed.

Beoordeling 4 fysieke puppy boeken

Een paar weken geleden heb ik de 4 fysieke boeken aangeschaft. Ben er zeer blij mee. Er staat duidelijke info in waar we veel aan hebben. Vooral de schema's erg duidelijk. Veel geleerd van tips benchtraining en zindelijkheidstraining. Nu aan het lezen in het boek over bijtgedrag. Nog even en dan gaan we weer aan het werk. Dus ook het boek pup alleen laten al gelezen. Nuttige tips. Het maakt ons een stuk zelfverzekerder in het opvoeden van onze pup. De aanschaf van alle 4 boeken was zeker de moeite waard.

Fijne informatie.

De boeken zijn duidelijk met genoeg voorbeelden en informatie en ook hoe het zeker niet moet. We hebben er tot nu toe al veel aan gehad.

De 4 fysieke puppy boeken

Ik heb onlangs de 4 puppy boeken besteld en ik vindt ze geweldig!
ook om even na te denken in de hond zijn of haar plaats hoe ze van jou kunnen leren en andersom. Het geeft je ook moed, geduld en minder twijfel of je het wel goed doet met je puppy. Het is fijn om te weten dat ik de hond ook geen extra stres of angsten bezorg bij de trainingen. ook als ze geen puppy zijn kun je zelf zeker nog veel bijleren!
Absoluut een aanrader, Top!

4 Fysieke puppy boeken

Onlangs een puppy gekregen, telkens pakken we de boekjes erbij als we het even niet meer weten. Erg leerzaam om je hond op te voeden. Puppy's vragenuurtje op YouTube is erg fijn. Je kunt je vragen stellen of tips krijgen tijdens het beluisteren.

Benchtraining/zindelijkheid

Top service. Goede uitleg en verschillende mogelijk op welk apparaat je het kan lezen.
Handige tips met ervaringen van andere trainers. Objectief en helder.

PuppyGroep set

Wij hebben de complete set boekjes aangeschaft omdat wij sinds kort een puppy in huis hebben. Onze eerste puppy! Heel leuk maar ook een uitdaging. De boekjes zijn fijn voor het vinden van tips en antwoorden op de vragen waar je mee zit. Ze zijn makkelijk te lezen en mooi gemaakt. Geen spijt van de aankoop.

In 1 dag zindelijk dankzij het boek

Wat een fijn boek! Duidelijke uitleg en schema, onze pup heeft de 1e dag in huis geplast, en daarna niet meer. Ze was 9 weekjes toen ze bij ons kwam wonen.
Volg het schema, en je pup plast en poept keurig buiten

Duidelijk, kort en krachtig

Alle boeken staan vol met tips, lezen lekker weg en helpen je op weg wanneer je net een puppy hebt. Ons heeft het zeker op weg geholpen, maar de praktijk blijft natuurlijk altijd anders waardoor je zelf ook natuurlijk je eigen weg moet vinden.

Handige handvatten

De boeken hebben ons handige handvatten gegeven. Zeker in combinatie met puppy vragenuurtje voelen wij ons zelfverzekerder in een toch onzekere fase van de pup. Ik vond de boeken wel redelijk prijzig en had gehoopt meer in het boek te lezen zonder verwezen te worden naar interviews of blogs. Kan het aanraden voordat de pup in huis komt!

Heel erg duidelijk.

Ik vind de boeken niet te groot of te lang. En toch staat er heel duidelijk omschreven hoe je met bepaalde zaken omgaat. En nog beter, het werkt ook. Heel fijn om te gebruiken voor 101 vragen bij mijn eerste puppie. Heel erg bedankt.

4 handige en leerzame puppy boeken

Onlangs de 4 puppy boeken besteld. Ze zijn makkelijk te lezen en er staan veel bruikbare tips in. Fijn om ook voor alle gezinsleden een naslagwerk te hebben.

Zindelijk maken

Een goed boek wat goed kan dienen als handleiding voor een nieuwe hondenbezitsters. De tips en tops hebben ons goed geholpen.

Super hulpgids

Deze 4 boeken hebben mij geleerd mijn puppy te lezen zodat ik echt van de puppy tijd kon gaan genieten. Icm online puppy vragenuur🥰👌