Reviews

Based on 392 reviews
80%
(315)
15%
(57)
3%
(13)
1%
(5)
1%
(2)

We hebben alle 4 de boekjes ontvangen. De boekjes zijn heel makkelijk te lezen. Er staan echt heel veel bruikbare tips in. We hebben al veel toegepast. Onze pup nu 11 weken, en echt het werkt. We zijn heel blij met de boekjes. Bedankt.

Handige en makkelijk te lezen boeken

Heel veel nuttige tips en duidelijk beschreven. We hebben de boeken gebruikt ter voorbereiding van de komst van onze pup en we zijn daardoor extra goed voorbereid. De boeken zijn makkelijk leesbaar en leuk geïllustreerd

Ultieme puppy alleen laat boek

Het heeft ons erg geholpen. Handige tips en onze hond kan nu prima even alleen zijn, het wordt steeds langer. Het gaat goed. Het boek heeft ons enorm geholpen.

Geweldige tools

Het boek geeft stapsgewijs tools om uiteindelijk je puppy alleen te kunnen laten.
Heel fijn alle informatie en stappen achter de hand te hebben bij de ontdekkingsreis van baasje en pup (van elkaar) om uiteindelijk de pup zelfstandig alleen te kunnen laten.

Mooie handige boekjes

Leuke boekjes met veel informatie. Heb er veel aan gehad met mijn eerste puppy.

Puppy alleen laten (voorkom verlatingsangst)

Ondanks de vele vaak verschillende adviezen van 'kenners' of 'ervaringsdeskundigen' zie je door de bomen het bos niet meer in de aanpak van deze maar ook van de in de andere boeken besproken problematiek. Het is fijn om informatie heirover en tips hiervoor overzichtelijk in de boeken terug te vinden. Al blijft iedere hond en eigen individu met een eigen benadering, veel tips zijn bruikbaar en werken.

Alle 4 titels

Prima boeken, wel veel inleidende teksten en af en toe herhaling. Voor eerste start prima kennismaking.

Puppy boeken

Goede korte informatie boeken, vooral het kort en krachtig is prettig. Beter was dit ook gebundeld te koop in 1 boek is, omdat elk boek refereert richting een ander boek. Dus alle onderwerpen zijn gekoppeld. Wel jammer dat het belang van een echt goede bench niet aan bod komt. Draadbenches zijn namelijk veel gebruikt en erg gevaarlijk. Een goede stevige aluminium/trespa kennel is beter of anders een vliegtuigkennel. Verder mooi kort naslagwerk bij het hebben van een pup, zowel voor je eerste pup als de zoveelste.

Ik heb alle 4 de boeken van puppygroep aangekocht en ik ben super te vreden zoveel tips waar ik heel veel aan heb

Handige boekjes

Zijn fijne boekjes om inzicht te krijgen. Vind alleen dat er veel verwijzingen staan naar sites e.d.. lees liever alles in de boekjes

Review over de 4 puppy ebooks

Als een nieuw gezin met een puppy in huis is het heel handig om de puppy boeken in huis te hebben. Aangezien we nog nooit een hond in huis gehad hebben, staan we open om alles wat in de handboeken staat te leren, nu na enkele weken kunnen we wel zeggen dat er winst is in het gedrag van onze kleine pomerian. Hij begint nu al te vragen om naar buiten te gaan om te plassen en te poepen, niettegenstaande hij nog maar 15 weken oud is, het gebeurt nog wel eens dat hij een ongelukje heeft maar dat komt minder en minder voor. Na een drietal weken bij ons te zijn kunnen we nu ook wel zeggen dat hij al enkele uren kan alleen zijn. In de bench gaat hij vanzelf als hij zich wat moe voelt en s’nachts slaapt hij in de bench. Met het bijten hebben we nog enkele probleempjes maar we volgen de instructies op en denken wel dat hij naar gelang hij zijn tandjes wisselt daar ook wel verandering zal in komen. Wij zijn heel tevreden met de handboeken en en hebben al veel geleerd over hoe we met een puppy moete omgaan, hartelijk dank om deze ervaringen te delen met ons.
Vriendelijke groeten,
Chris Cooremans, baasje van Caido.

Boeken helpen mij en me pup goed

Ik heb alle 4 de boeken, ze helpen mij en me puppy van 6 mnd goed met positief opvoeden, raad ze iedereen aan.

Duidelijk lezen

In de taal is het niet moeilijk. Het is wel erg duur boek. Stappen en uitleggen is wel duidelijk. Ik ben tevreden met de boek.

Praktische, heldere uitleg!

Helder en beknopt geschreven en fijne indeling.

Leerzaam

Het ultieme puppy zindelijk maken boek gekocht Echt veel aan gehad zeker het puppyschema is heel handig

Het Ultieme Puppy Bijten Afleren Handboek

Het ultieme puppy bijten afleren handboek geeft veel goede en praktische handvatten en invalshoeken waar je in alle rust met je pup mee aan de slag kan. Ik zie elke dag opnieuw verbetering bij mijn boxerpup. Ben nog altijd blij met de aanschaf van dit boek.

4 puppy ebooks

Alles zeer vlot en correct verlopen.
De boeken voldoen aan de verwachtingen, zeker een aanrader.
Doe zo verder, top

Leuke bruikbare info

Door de you tube filmpjes te kijken kom te hoop info tegen die je kan toepassen op je pup… goede tips en trucks

Puppy bijten

Heel veel praktische tips niet alleen over bijten maar ook andere bruikbare tips

Duidelijke boekjes

De boekjes lezen makkelijk en ik maak dankbaar gebruik van de handige tips

Veel tips

Ik vind het een goed boek met veel tips maar hier en daar mis ik nog informatie over wanneer en hoe je moet ingrijpen wanner de pup blijft bijten. Dat stuk vond ik te kort. Verder is het wel aan te raden

Fijn boek met goede tips waar je direct mee aan de slag kan!👍

Zeer praktisch 👍🏻

Zeer goed geschreven! Heel veel leuke tips! Goede hulp bij de opvoeding van onze pup van 4 maand. Wij hadden alle ebooks binnen 5 minuten.

De hele serie

Toen ik stopte met werken, was dit voor ons een mooi moment om eindelijk te kiezen voor een pup. Veel onderzoek gedaan naar het ras en op een wachtlijst gestaan. Begin maart is onze Aussie pup Bo bij ons gekomen. In de tijd dat we op de wachtlijst stonden, hebben we de hele serie boeken van puppygroep aangeschaft en ons op die manier prima kunnen voorbereiden op de komst van Bo. We hebben erg veel aan de boeken gehad en kijken er zelfs nu toch ook nog af en toe even in. Het is allemaal superduidelijk beschreven en heel herkenbaar. We raden daarom iedereen die een pup gaat aanschaffen deze boeken van harte aan!!

Veel nuttige tips

Duidelijke taal met veel tips voor je pup