Reviews

Based on 492 reviews
83%
(406)
13%
(62)
3%
(13)
1%
(7)
1%
(4)
Zindelijk maken

Een goed boek wat goed kan dienen als handleiding voor een nieuwe hondenbezitsters. De tips en tops hebben ons goed geholpen.

Super hulpgids

Deze 4 boeken hebben mij geleerd mijn puppy te lezen zodat ik echt van de puppy tijd kon gaan genieten. Icm online puppy vragenuur🥰👌

Hulp bij de boeken

Ik heb nog niet elk boek doorgenomen, maar het eerste boek dat ik heb vastgenomen - en het meest dringende in mijn ogen op dat moment - ivm het bijten heeft zeker en vast mijn ogen geopend op sommige vlakken. Bv: te veel prikkels (mijn pup heeft minder zicht/blind langs een zijde, dus zij heeft meer rust nodig dan "normale" pups denken wij), kijken naar de voeding en hoeveelheid (ander eten gegeven en wat meer dan eig de aangegeven hoeveelheid en gaat beter), de signalen opvangen van moeheid... etc.
Zeker een aanrader! Ook heel goed uitgeschreven en verstaanbare taal!voor mij zouden er misschien wat meer afbeeldingen in mogen van bv een pup die bijt en wat dan doen qua handeling (bv stappenplan), maar dat is persoonlijk.

Handige tips

We hebben en pup van 12 weken en hebben nooit eerder een hond gehad. Inmiddels is onze pup zo goed als zindelijk, heel fijn!
Dank voor alle handige tips uit dit boek! Heel fijn om te kunnen lezen hoe het werkt om een puppy leren zindelijk te maken. En ook om te kunnen lezen wat normaal is etc.

Leest fijn, handige tips!

Super fijne boeken, we hebben er vier in het bezit. Het blijft zoeken wat wel en niet werkt bij je eigen puppy. Er staan super bruikbare tips, waardoor onze pup van bijna 9 weken binnen een week zindelijk is en zonder problemen in de bench slaapt!

Goede adviezen!

Ik heb zeker wat gehad aan de boeken. Wij hebben voor het eerst een puppy in huis. De tips zijn goed en het leest makkelijk weg.

Fijne boekjes die houvast geven

Wij hebben de vier boekjes van Puppygroep aangeschaft vanwege de komst van een teckel pup. Omdat we nog nooit een hond hadden gehad, gaven de boekjes ons houvast in de eerste week. Ze lezen makkelijk, zijn duidelijk en er staan goede tips en instructies in. Je kan merken dat ze geschreven zijn vanuit de praktijk en dat is fijn. We gebruiken ze niet inmiddels niet meer dagelijks, maar bladeren er wel regelmatig in om bepaald gedrag van onze pup te kunnen analyseren en eventueel proberen bij te sturen.

Omgaan met een puppy

Heb alle vier boeken gebruikt bij het opvoeden van mijn pup zeer leerzaam en nu weet ik de stappen die je moet maken om een pup op te voeden

C
4 puppy ebooks (complete set)
Corina Van der Houwen
Zo fijn en waardevol!

Heel veel wijzer geworden van deze puppyboeken! In een keer alles gelezen!
Gaf mij een fijn gevoel!

Super boeken!

Wij hebben alle 4 de boeken en het heeft ons ontzettend veel geholpen en het helpt ons nog steeds. Onze pup is nu 11 weken en dankzij de boeken merken we snelle vooruitgang en hebben wij niet tot weinig onzekerheid naar de hond toe.
Ook als we het even niet meer weten, pakken we weer het boek erbij. Het is allemaal makkelijk te lezen, doordat het in makkelijke taal is weggeschreven.
Wij zijn er erg blij mee en onze hond dus ook!

Duidelijke en leerrijke boeken

Handige tips voor omgaan met puppy gedrag

Echt een leerzaam boek.

Ik heb veel geleerd na het lezen van het ultieme puppy bijten afleren boek. Er staat goed beschreven hoe je ervoor kunt zorgen dat het bijten af neemt. De denkwijze van je pup, het voor zijn ....ik ben blij dat ik puppygroep gevonden heb. Een dikke 10.

Serie puppyboeken.

Ik vind het een leerzame serie boeken en ik heb er veel tips uit kunnen halen voor onze puppy van 9 weken oud. Ik had de boeken gelukkig al binnen voordat we haar op mochten halen. Ik ben er echt blij mee

Puppybijbel

Duidelijk, concreet advies met een goede onderbouwing. Niet het alledaagse advies wat we kunnen vinden/horen via internet waardoor mijn pup nauwelijks probleemgedrag vertoond (wat voor anderen haast normaal lijkt).We begrijpen elkaar en zijn op elkaar ingespeeld. Dankjewel Robbin, je bent met vlag en wimpel geslaagd in de ogen van deze sceptische consument.

Echt een aanrader!

Ik heb de 4 puppy boeken al enkele weken in huis en ik moet zeggen dat het echte aanraders zijn!
Staan goede tips in, ook een mooie opbouw en makkelijk te lezen.
Wat ik wel zou adviseren is om de boeken al in huis te hebben voordat de puppy komt. Ik merkte zelf dat dat misschien handiger is om meteen ermee aan de slag te gaan vanaf het moment dat de puppy komt.
We hebben nog een hele weg af te leggen, maar mijn Mopsje en ik zijn er alleszins heel blij mee. 😉

Heel fijn om een leidraad te hebben.

Wij hebben sinds 3 weken een puppy in huis. Als voorbereiding heb ik alle 4 boeken besteld. En wat vond ik het fijn om een leidraad te hebben zeg. Alle begin is moeilijk, maar juist dan is het fijn om te lezen wat je het beste kunt doen in de meest voorkomende situaties. Wat ook bijzonder is is de aftersales. Je kunt gratis deelnemen aan een besloten Facebookgroep waar je “lotgenoten” treft die tegen dezelfde dingen aanlopen. Iedereen helpt elkaar. En als klap op de vuurpijl kun je 2 x per week op YouTube een online vragenuur volgen. Hier kun je in de livechat je vraag stellen en deze wordt dan door een gediplomeerd gedragsdeskundige beantwoord. Mocht je echt met de handen in het haar zitten, dan kun je ook mailen en dan wordt er persoonlijk contact met je opgenomen. Dit is naar mijn idee een service die je nergens krijgt. Al met al dus heel blij met m’n aanschaf. Ik raad dit iedereen aan!

Puppy boeken

Leerzame boeken, ik ben er heel blij mee.

Geweldige leerzame boeken

Omdat wij nog nooit een hond hebben gehad hebben wij 4 “fysieke” boeken besteld bij Puppygroep. Wij krijgen eind van het jaar een puppy Engelse Cocker spaniel en willen die goed opvoeden. Dankzij de goed tips in deze leerzame boeken kunnen wij een goede start maken met het opvoeden van onze puppy. Kijken uit naar het boek “het ultieme trekken afleren”.

Alleen laten handboek

Ik heb veel baat bij het handboek. Het gaat wel wat langzaam want mijn puppy is nog niet aan toe voor de volgende 3 en 4 e stappen. Maar ik heb geduld . TOP voor het beschrijven van de adviezen van opbouwend van alleen zijn.
Graag een ebook van bijten afleren.

Het Ultieme Puppy Bijten Afleren Handboek

Omdat onze Ridgeback pup ons onverwacht in de benen bijt en grommend om.ons heen springt daarna dit boek besteld. Het is heel fijn lezen. Duidelijk geschreven met goede oplossing. Het gedrag is nog niet helemaal over maar we zijn op het goede spoor gezet. Heel blij mee!

Beste handleiding ever

Ik.ben super blij met de 4 boeken die ik heb ontvangen. Het puppy schema voor zindelijkhrids training werkt uitstekend. We hebben al meerdere honden gehad maar zo goed als deze keer ging het nooit. De uitleg is duidelijk en de puppygroep met de video bia you gube is een goede aanvulling . Dus het geld dubbel en dwars waard!👍

Zeer verhelderende uitleg en tips, echte aanrader

Wij hebben alle vier de puppyboeken gekocht en zijn hier echt heel blij mee!! De uitleg is zeer helder en duidelijk. En makkelijk toepasbaar. En ook heel erg fijn, alle handreikingen werken ook prima. Boeken zijn makkelijk en snel te lezen en helpen je echt als baasje je puppy beter te begrijpen en op de juiste manier op te voeden en dingen aan te leren. Voor iedereen die net een puppy heeft of er binnenkort 1 krijgt een must om te hebben.

Puppy groep 📚 duidelijke leerzame boeken

Super blij met de duidelijke boeken. Lekker weg te lezen en heel leerzaam…💪🏻💪🏻💪🏻🐈🐶🐶… Ook de sites en filmpjes erg leuk en leerzaam…

We hebben alle 4 de boekjes ontvangen. De boekjes zijn heel makkelijk te lezen. Er staan echt heel veel bruikbare tips in. We hebben al veel toegepast. Onze pup nu 11 weken, en echt het werkt. We zijn heel blij met de boekjes. Bedankt.

Puppy boeken

Goede korte informatie boeken, vooral het kort en krachtig is prettig. Beter was dit ook gebundeld te koop in 1 boek is, omdat elk boek refereert richting een ander boek. Dus alle onderwerpen zijn gekoppeld. Wel jammer dat het belang van een echt goede bench niet aan bod komt. Draadbenches zijn namelijk veel gebruikt en erg gevaarlijk. Een goede stevige aluminium/trespa kennel is beter of anders een vliegtuigkennel. Verder mooi kort naslagwerk bij het hebben van een pup, zowel voor je eerste pup als de zoveelste.