Hoi, ik ben Robbin.

Ik help toekomstige puppy-eigenaren.
Leer exact wat te verwachten en te doen wanneer je een puppy in huis krijgt met de 4 meest complete puppy boeken

De eerste paar dagen, weken en maanden met je puppy hoeft geen frustrerende en stressvolle periode te zijn. Je hoeft niet 100+ websites te lezen en je af te vragen wie je kunt vertrouwen. Een puppy opvoeden is ontzettend leuk als je weet wat je kunt verwachten en wat te doen. Ik ga je dit vertellen!

Bekijk onze 4 puppy boeken1 gratis hoofdstuk lezen
 

Wat anderen zeggen over mijn puppy boeken.

Sinds de publicatie van de puppy boeken zijn er honderden beoordelingen geschreven.

Customer Reviews

Based on 804 reviews
84%
(672)
13%
(108)
2%
(13)
1%
(5)
1%
(6)
A
Amber
Zeer leervol

Het zijn hele fijne boeken met casussen uit de praktijk waar je veel aan hebt. Vooral voor de eerste keer een pup hebben, zoals bij ons het geval. We hebben meer inzicht in waarom de pup bepaald gedrag vertoont en hebben aan de hand daarvan stappen kunnen ondernemen. Onze Rocky (nu 10 weken) is zelfs al bijna zindelijk door de goede informatie. Echt een aanrader!

I
Irma van der Voorn
Goed advies voor aanpak meest voorkomende problemen

Ik heb alle 4 de boeken, zowel fysiek als digitaal. Ben er erg blij mee omdat ik net een paar weken een pup (landhaai) heb en al tegen diverse problemen aanloop. Heb het volste vertrouwen dit met behulp van alle info uit de boeken, en heel veel geduld op de juiste manier op te kunnen lossen. Mooie boeken ook als naslag waarin alles stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd.

G
Ger
Wij willen een hond!

Na meer dan 49 jaar gewerkt te hebben is het nu tijd voor ontspanning. Ik merk dat ik na mijn pensionering steeds minder ben gaan bewegen en dat is voor mij en mijn vrouw reden om ons te oriënteren op een puppy. Om ons goed voor te bereiden hebben wij de 4 puppyboeken aangeschaft. deze boeken zijn mooi geillustreerd en boordevol tips. Ik kan deze boeken dan ook zeer aanbevelen voor mensen die ook van plan zijn om een puppy te nemen.

L
Loraine Martens-Van Marion
Puppygroep Benchtraining

Dit boek is erg leerzaam voor hondeneigenaren die goed voorbereid willen zijn op de komst van hun pup. Wij hebben all vier de boeken besteld en zijn erg enthousiast over de toegankelijkheid en toepasbaarheid van wat er in de boeken staat!

R
R de Jong
Aanrader voor nieuwe baasjes!

Ik heb alle 4 de boeken gekocht en ben zeer tevreden over de inhoud, de manier van schrijven en het behandelen van vragen die je als nieuw baasje tegen kunt komen.
Daarnaast wordt er in de boeken verwezen naar de website van de puppygroep voor extra informatie en/of kun je een podcast beluisteren tussen Robin en een professional op een bepaald gebied.
Kortom erg leerzame en mooie boeken om door te nemen wanneer je een puppy krijgt of om te gebruiken als naslagwerk.

IN ÉÉN OOGOPSLAG 

Verliefd.

puppy boeken

Een puppy is ontzettend schattig. Hij ziet eruit als een knuffelbeertje, ruikt lekker, doet geen vlieg kwaad en je bent binnen één oogopslag verliefd.

Echter heeft iedere pup een klein boefje in zich. Op de ene schouder van je pup het boefje (duiveltje) en op de ander het schatje (engeltje). Bij de meeste puppy’s is het schatje de eerste dagen en weken met vakantie. Dit betekent dat het boefje de baas is en bepaalt wat er gaat gebeuren.

Wanneer je pup bijvoorbeeld net met je is wezen wandelen en hij vervolgens doodleuk binnen begint te plassen, luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Eindelijk! We zijn weer binnen. Volgens mij snappen ze niet dat we onze plas nog niet zo lang kunnen ophouden. Nu direct plassen, want we moeten erg nodig!”.

Wanneer de pup ’s nachts blijft piepen en blaffen (en jij knettergek wordt) luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Zou ze ons vergeten zijn? Als we blijven blaffen en piepen komt er vanzelf iemand bij ons.”.

Wanneer je puppy knaagt aan je mooie en dure houten salontafel, luistert hij naar het boefje. Het boefje fluistert in zijn oor: “Ik verveel mij. Laten we die stok is even proeven. Mmm, dat smaakt goed!”.

En deze lijst gaat door en door.

Onzekerheid, frustratie en stress.

puppy boeken

Vele puppy-eigenaren die ik spreek proberen er alles aan het doen de pup te overtuigen: "Luister naar het engeltje op je schouder! En niet naar het duiveltje!". Echter zien ze geen (of nauwelijks) resultaat.

Ik herken de onzekerheid en frustratie volkomen bij deze mensen! Mijn golden retriever, Doeka, was lang geleden ook een puppy. Het leek alsof het engeltje op zijn schouder soms met vakantie was! Ik vroeg mij vaak af: “Doe ik het wel goed?”.

12.000 nieuwe asielhonden per jaar.

Het resultaat is dat jaarlijks 12.000 mensen hun hond of puppy naar het asiel brengen. De voornaamste reden is een slechte voorbereiding. Laat mij je helpen, zodat jouw pup niet 1 van deze 12.000 wordt.

Laat mij je helpen!

Puppy boeken.webp__PID:1904eaab-469a-44e7-bc8d-45d905b0692c

Honderden puppy-eigenaren vertelde mij hun grootste tegenslagen. Dit leidde tot 255 concrete vragen die ik stelde aan 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Op basis van de afgenomen enquêtes en diepte-interviews met de 30 experts heb ik 4 puppy boeken geschreven, waarin de 255 meest gestelde vragen beantwoord worden op een fijne en overzichtelijke manier.

Tips van 30 hondenexperts.

Mijn 4 puppy boeken zijn geschreven in samenwerking met 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Hieronder vind je een kleine greep uit de hondenexperts die hebben meegewerkt aan de 4 puppy boeken.

hondentrainer peter beekman

Peter Beekman van Kynotrain

hondentrainer suzanne

Suzanne Welling van Martin Gaus Hondenschool Lelystad

hondentrainer alexandra

Alexandra Wilkinson van ikwileenbravehond.nl

hondentrainer frank

Frank Wennekers van Speurhondenschool Care4Dogs

hondentrainer claudia

Claudia Nieuwkerk van Hondenschool Zwolle

Isabelle Sels van Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Isabelle Sels van Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Sonja Verhoef van Coachjehond

Sonja Verhoef van Coachjehond

Pascale Zwart van TheraPYR4Dogs

Pascale Zwart van TheraPYR4Dogs

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

Nicky Gootjes van Gedragscentrum Samenspel

puppygroep partner coach je hond
puppygroep partner dogtraCK
puppygroep partner kynotrain
puppygroep partner Suzanne
puppygroep partner onze hond

WACHT NIET LANGER

Bestel de 4 puppy boeken nu direct!

puppy zindelijk maken boek

Ontvang gratis cadeaus bij de bestelling van de complete set puppy boeken.

🎁 Toegang Facebookgroep
🎁 Gratis ebook Socialisatie Puppy
🎁 Korting hondenverzekering
🎁 Kortingscode Onze Hond

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Een klein boefje in huis.

In plaats van een lief, schattig knuffelbeertje krijgen jullie binnenkort een klein boefje in huis.

Voor jou als beginnende hondeneigenaar, maar ook voor de mensen die al 20+ jaar een hond hebben gehad, betekent deze periode veel onzekerheid, frustratie en stress. Je bent veel bezig met plas en poep opruimen in huis, maar vergeet ook niet dat je puppy niet alleen thuis kan zijn, want hij blaft en piept hard! Daarnaast zijn je stoel- en tafelpoten, kabels, boeken, maar ook je voeten, broekspijpen en je kinderen niet veilig. Je vrienden en familieleden denken dat jullie impulsief een pup gekocht hebben zonder enige voorbereiding, omdat er van alles mis gaat.

Mijn belofte aan jou.

Omdat onzekerheid, frustratie en stress geen prettig gevoel is raad ik je aan om je optimaal voor te bereiden op de komst van je puppy. Mijn 4 puppy boeken zijn jouw navigatiesysteem waarin ik je stapsgewijs uitleg wanneer je linksaf, rechtsaf of rechtdoor moet met je puppy.

Met mijn 4 puppy boeken ben je uitgerust met de antwoorden op de 255 meest gestelde vragen van meer dan 10.000 puppy-eigenaren.

Je bent zelfverzekerd, trots en hebt alles onder controle! Je beloont je puppy wanneer hij buiten plast en poept. Je pup rust en slaapt zonder enige problemen in zijn bench. Bijt niet meer op die vervelende manier. En je kunt zonder enige problemen naar het toilet, douchen, boodschappen doen of een aantal uurtjes je puppy alleen thuislaten.

Je vrienden en familieleden zien je als een slim persoon die zich goed voorbereid alvorens je aan iets nieuws begint.

Ik zeg; geniet van je puppy, want voor je het weet is hij volwassen!

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk
puppygroep

Ik kom mijn beloftes na.

Ik kom mijn beloftes na. Daarom krijgen al mijn klanten een 14 dagen niet goed-geld terug garantie. Ben ik mijn beloftes niet nagekomen? Dan krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Verder, ik reken geen extra kosten voor betaling via PayPal en Creditcard (zoals vele andere webwinkels wel doen). Ook betaal je geen verzendkosten; ook niet voor het retourneren. Mijn doel is dat zo veel mogelijk mensen mogen genieten van de tips en adviezen in de 4 puppy boeken en dat doe ik door zo veel mogelijk drempels weg te halen.

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

Wij hebben al duizenden huishoudens mogen helpen!

Tot op de dag van vandaag hebben duizenden huishoudens de puppy boeken van Puppygroep.nl mogen ontvangen. Mogen wij jou ook helpen?

1. Bekijk onze vier puppy boeken
2. Kies je bindwijze
3. Online veilig afrekenen

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

WAT ANDERE MENSEN ZEGGEN...

Reviews.

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

Deze 4 puppy boeken zijn wellicht niet voor jou als ...

Wanneer jij wilt weten hoe je een hond leert om te zitten of om te liggen, dan zijn deze boeken niet voor jou. Dit leer je namelijk op een puppy cursus (ontzettend belangrijk!).

Of als jij de complete geschiedenis van honden wilt weten, hoe honden precies denken en hoe ze in het leven van de mens zijn gekomen, zijn deze boeken niet voor jou. Ik deel namelijk concrete tips en adviezen waar jij als beginnende puppy-eigenaar direct mee aan de slag kunt. Als jij op zoek bent naar een boek over honden in het algemeen (puppy’s en volwassen honden) dan zijn deze boeken niet geschikt voor jou. Mijn 4 puppy boeken zijn namelijk voor jou als beginnende puppy-eigenaar en helpen je stapsgewijs voor een perfecte start van je puppy; van 8 weken t/m 6 maanden.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

Honden ervaringsdeskundige Lotte van Alderen geeft haar mening

De mening van een hondenexpert ...

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar info@puppygroep.nl.

Bekijk onze vier puppy boekenLuister gratis 1 hoofdstukLees gratis 1 hoofdstuk

Over de auteur.

De 4 puppy boeken zijn samengesteld en geschreven door Robbin Kleinpenning, oprichter van Puppygroep.nl.

De informatie in de 4 puppy boeken is gebaseerd op uitgebreide enquêtes van in totaal 255 vragen en meerdere diepte-interviews met experts. 30 hondenexperts hebben meegewerkt aan de inhoud van deze 4 puppy boeken, waardoor de informatie in de boeken als betrouwbaar mag worden beschouwd.

puppygroep robbin